Instal·lacions i Equip

Oficines, sales, reprografia i, per suposat, el magatzem regulador

Unes instal·lacions modernes i de primer nivell

La instalació més important per als socis és el Magatzem Regulador que ens permet aplicar tota la nostra filosofia la Logística. No obstant, a Clima Ainé posem a la vostra disposició unes instal·lacions i un magnífic equip humà per a donar el millor servei a les necessitats del socis.

Oficinas

Oimage2

 

Les noves oficines estan preparades per albergar set llocs de treball: tres en despatx personal, coordinació, administració i compres; i quatre en sala compartida de suport als tres departaments. Actualment estan actius quatre d'aquests set llocs de treball.


L'Equip (de esquerra a dreta):

  • Responsable de compres i producte: Pere.
  • Coordinador de la cooperativa: Jordi.
  • Responsable administració i finances: Yolanda.
  • Atenció a socis i proveidors: Sunsi. 
Oimage3

 


Oimage4 Un potent servei d'impressió i reprografia permit posar a disposició dels socis catàlegs personalitzats al moment segons demanda.


Sala polivalent per a formació i juntes de socis

 

El 25 de abril de 2013, després d'una reunió de socis, un incendi va arrasar amb el magatzem i oficines de CLIMA AINE, la campana del moderador va sobreviure a las flames i segueix en servei.

Sala de reunions per a socis i de formació tècnica per a compradors i comercials de les empreses associades a CLIMA AINE. Apta per acollir còmodament a més de 50 persones, amb mitjans audiovisuals i videoconferència.

A part de la sala de reunions i formació, es disposa d'una altra sala per a reunions de fins a sis persones que s'usa indistintament per a les comissions de treball, reunions amb proveidors o consell rector de la cooperativa. Disposa també d'instalació de videoconferència.

A l'entrada d'ambdues sales de reunions es disposa d'un autoservei de cafeteria per atendre als participants de les reunions durant les pauses.Marques Socis Clima Ainé 

Oficines i magatzem

P.I. Les Vives - C/ Industria, nave 8,
Sant Vicenç de Castellet 08295

Com arribar
Contacte

Telèfon: (+34) 938 33 06 88

Email: marketing@clima-aine.com
Horari d'oficina

8:00h - 13:00h i de 15:00h a 18:00h
Oficines tancades cap de setmana

Servei de Magatzem 24h