Quí som?

Clima Ainé 2006 - 2017

11 anys de reptes que hem convertit en oportunitats per arribar a avui
Clima Ainé és una central de compres d’àmbit nacional, fundada l’any 2006 amb seu a Catalunya. Clima Ainé és fruit de la unió dels socis de dues centrals de compres: Clima Club i Grupo Ainé.

 

CLIMA AINE es crea en 2.006 per 24 socis en forma de cooperativa. Aquest mateix any es va adquirir una nau a Sant Vicenç de Castellet per fer les funcions de magatzem regulador. En 2.008 la crisi fa estralls en tots els sectors de l'economia, CLIMA AINE va perdre socis i va haver d'afrontar impagats. Totes les conseqüències derivades es van assumir amb els propis recursos i sense derrames dels socis.

Quan s'havia estabilitzat la situació, a l'abril de 2013, un incendi que s'origina en una nau contigua, arrasa tot el magatzem. Afortunadament els sistemes informàtics estaven replicats, es va recuperar tota la informació i no es va aturar l'activitat administrativa. Des d'un magatzem provisional i en 45 dies es reprenia l'activitat de magatzem regulador.

La reconstrucció de la nau, per una sèrie de problemes urbanístics que van aflorar en el polígon, es va demorar tres anys, però al juliol de 2016 es posaven en servei les noves instal·lacions, ampliades amb una nau contigua que va ser adquirida per la cooperativa, dotades de els últims avenços en magatzems d'aquesta tipologia i gestionades per un equip dinàmic i resolutiu.

Actualment el magatzem regulador de CLIMA AINÉ ofereix un servei de dos lliuraments diaris als socis de Catalunya, i de 24 hores als de la resta d'Espanya.Marques Socis Clima Ainé 

Oficines i magatzem

P.I. Les Vives - C/ Industria, nave 8,
Sant Vicenç de Castellet 08295

Com arribar
Contacte

Telèfon: (+34) 938 33 06 88

Email: marketing@clima-aine.com
Horari d'oficina

8:00h - 13:00h i de 15:00h a 18:00h
Oficines tancades cap de setmana

Servei de Magatzem 24h