Quí som?

Naixem al 2006 com a Central de Compres i Serveis del sector lampisteria i clima. Implantada bàsicament a Catalunya, però amb socis a altres punts d'Espanya. Clima Ainé compta amb un magatzem regulador a Sant Vicenç de Castellet (Prov. Barcelona) que incorpora els darrers avenços en tecnologia logística i un sistema de transport amb dues entregues diàries als socis. Està constituïda per majoristes del sector de la fontaneria i la climatització i formada per 27 socis. Actualment, Clima Ainé concentra més de 80 punts de venda, majoritàriament a Catalunya. 

Clima Ainé està associat amb la central de compres Grupo Cobber. Aquesta unió facilita un consum en el sector fontaneria superior a 200.000.000€, amb unes condicions en ràpels i descomptes d'acord amb aquest volum. 

Sample background

Actualment Clima Ainé la formen 15 socis que sumen més de 50 punts de venda

¿Vols conèixer-nos? Demani una entrevista

Per obtenir tots els avantatges només heu de fer-vos soci.

Només els socis poden gaudir d'un món de serveis "tot inclòs".

La nostra història ens avala: Des de la nostra fundació hem superat la crisi econòmica del 2008 amb algunes baixes traumàtiques de socis, un incendi va arrasar totalment les instal·lacions i els canvis generals que han sofert el mercat en el nostre sector. Malgrat això, sempre hem apostat per la innovació i ampliar els serveis als socis, cosa que avui ens permet mirar el futur amb confiança i optimisme. 

El soci, l'eix central
Les reunions periòdiques (fins a 6 a l'any), la informació constant i millora de Rappels, la revista on s'informa de les novetats del sector, la cerca de nous socis per poder ser més forts encara, la intranet de comandes, la informació en temps real de nous productes i les comandes gràcies a l'App i el B2B, etc... Tot gira al voltant d'oferir les màximes facilitats al soci.

El que ens defineix

Clima Ainé és una central de compres d’àmbit nacional, fundada l’any 2006 amb seu a Catalunya. Està constituïda per majoristes del sector de la fontaneria i la climatització i formada per 27 socis.
Actualment, Clima Ainé concentra més de 80 punts de venda, majoritàriament a Catalunya. El seu magatzem regulador es troba a la localitat de Sant Vicenç de Castellet (Barcelona)...

No tenim diferents nivells de servei per contractar. Quan una empresa es fa sòcia, gaudeix de tots els avantatges des del primer dia. Contacteu-nos i us n'informarem sense compromís.


Marques Socis Clima Ainé 

Oficines i magatzem

P.I. Les Vives - C/ Industria, nave 8,
Sant Vicenç de Castellet 08295

Com arribar
Contacte

Telèfon: (+34) 938 33 06 88

Email: marketing@clima-aine.com
Horari d'oficina

8:00h - 13:00h i de 15:00h a 18:00h
Oficines tancades cap de setmana

Servei de Magatzem 24h