Què oferim als socis de Clima Ainé

Ser membre d'una de les millors centrals de compres del sector de la fontaneria i la climatització

Tot un món de serveis 

Els 11 anys d’experiència i els 21 socis arreu del territori nacional ens avalen per demostrar els bons resultats. Ara l’objectiu és créixer a Catalunya per poder tenir encara més força, sempre amb el soci com a eix central.

brightness_high

Infraestructura logística de primer nivell

Amb un magatzem regulador de més de 1.800m2 dotat amb l’última tecnologia energètica, logística i de seguretat, tenim accés a 8.000 referències de 124 marques. Això permet a la central de compres traslladar als socis unes condicions de compra de màxims per la compra unitària.

store

Serveis comercials de suport per a la venta

Per a les visites comercials, Aplicació per a tauletes, mòbils i ordinadors amb les fitxes de cada producte ordenades i amb l'estoc.
Catàlegs de producte en estoc, actualitzats i personalitzats segons les necessitats de cada soci. 
Per als establiments, distribuïm bosses i material de PVL amb els logos dels nostres proveïdors.  

euro_symbol

Descomptes i rappels

Sumant la força de compra de Clima Ainé i Cobber podem oferir als socis les millors condicions del mercat en les 124 marques més capdavanteres del sector.

local_shipping

Transport gratuït en 2 serveis diaris

Oferim als socis que puguin fer comandes segons les seves necessitats, sense condicionants mínims de comanda i a més amb rapidesa : comandes rebudes al matí es lliuren a la tarda i les de la tarda el següent matí. 

info_outline

La informació més completa

Accés a l’àrea privada de la pàgina web amb informació sobre condicions,  rappels, consums i informació financera. Per estar al corrent de totes les activitats, ofertes i novetats del mercat, subscripció al magazine de Clima Ainé que també s’envia en forma de newsletter.  

add_circle_outline

Altres avantatges

Comercialització de la marca propia AQ3, amb preus molt competitius i qualitat estàndard. A més, accés a les marques de Cobber: Maxlor, Pluxfit, Pluxtube, Waxair i Waxter
Eina ERP B2B, per gestionar i fer el seguiment a temps real de les comandes de forma interna a través del servei d’e-CommerceMarques Socis Clima Ainé 

Oficines i magatzem

P.I. Les Vives - C/ Industria, nave 8,
Sant Vicenç de Castellet 08295

Com arribar
Contacte

Telèfon: (+34) 938 33 06 88

Email: marketing@clima-aine.com
Horari d'oficina

8:00h - 13:00h i de 15:00h a 18:00h
Oficines tancades cap de setmana

Servei de Magatzem 24h