Magatzem i logística

Unes eines imprescindibles per a una optimizació màxima
La secció de tancament dels palets, amb dues màquines enfardadores semiautomàtiques, permeten separar les dues sortides diàries d'expedicions amb rapidesa i qualitat de l'empaquetament.

Disposem de diferents tipus de carretons com l'elevadora trilateral combi (emmagatzemat de palets a la zona de passadissos estrets i la recopilació de comandes sense baixar el palet), el carretó elevador retràctil (emmagatzemat i manipulació de palets a les zones de passadissos amples), el carretó elevador convencional (càrrega i descàrrega de camions), sense oblidar les plataformes elevadores unipersonals.

Premsa de residus: A part d'una millora en el concepte mediambiental, el tractament de residus (paper i film de films plàstics de palets) ha passat a ser una font d'ingressos en lloc d'una despesa per a l'empresa.
 

Platja  de sortida d'expedicions. Amb amplitud suficient per a albergar més de 50 palets enfardats. Situada entre les màquines enfardadores i la porta que dóna al moll de càrrega de camions.

Oficina de gestió del magatzem regulador, controla les entrades de material, disponibilitat d'ubicacions, sortides de comandes i coordina la logística externa de dos lliuraments diaris de comandes.


Marques Socis Clima Ainé 

Oficines i magatzem

P.I. Les Vives - C/ Industria, nave 8,
Sant Vicenç de Castellet 08295

Com arribar
Contacte

Telèfon: (+34) 938 33 06 88

Email: marketing@clima-aine.com
Horari d'oficina

8:00h - 13:00h i de 15:00h a 18:00h
Oficines tancades cap de setmana

Servei de Magatzem 24h